Промоција уписа у школску 2024/25.

Окружно такмичење из енглеског језика
24. март 2024.
Општинско такмичење у атлетици
24. април 2024.
Окружно такмичење из енглеског језика
24. март 2024.
Општинско такмичење у атлетици
24. април 2024.

Промоција уписа у школску 2024/25.

Наша школа ученицима осмих разреда основних школа нуди два образовна профила за упис у 2024/25. школску годину. Реч је о образовним профилима Прехрамбено-биотехнолошки техничар (IV степен) и Возач моторних возила (III степен).

У сивачкој основној школи, на заједничком родитељском састанку родитеља и одељењских старешина три одељења осмог разреда, своје уписне квоте по образовним профилима представиле су све средње школе из општине Кула.

Потрудили смо се да родитељима пренесемо информацију о томе шта је то ново што доноси нови образовни профил Прехрамбено-биотехнолошки техничар, шта као средња школа од њега очекујемо, како се за реализацију такве наставе припремамо и посебно какав квалитет јединства теорије и праксе нудимо будућим ученицима. Када заврше нашу средњу школу по програму наведеног профила могу да постану успешни студенти, предузетници или лаборанти, у зависности од тога за шта се определе током школовања и после матурирања.

Велико интересовање изазива образовни профил Возач моторних возила, пре свега омогућавањем стицања професионалне возачке дозволе у Б и Ц категорији.

Позивамо заинтересоване ученике и њихове родитеље да се обрате за додатне информације о образовним профилима које нудимо за упис. Могу то да ураде непосредно кроз разговор овде код нас у школи или путем средстава и платформи за електронску комуникацију.